Variasi Deadlift Terbaik Untuk Melindungi Belakang Anda

Untuk lelaki yang mengalami kecederaan pada badan mereka, variasi deadlift ini boleh menjadi kunci kepada lebih mass lebih tanpa mengalami kesakitan sendi.

BAGAIMANA HENDAK MELAKUKANNYA

  1. Masukkan Barbell kedalam landmine unit. Kemuadian, Letakkan beban di hadapannya dan kunci beban tersebut. Jika anda tidak mempunyai landmine unit di gim anda, anda boleh guna sudut gim anda sebagai penahan bar anda.
  2. Berdiri bertentangan dengan beban anda dengan kaki sedikit lebar, bengkokkan lutut anda sehingga tangan anda boleh memegang barbell tersebut dengan kedua-dua tangan anda. Pastikan punggung anda dalam kedudukan flat.
  3. Ambil nafas panjang dan tarik barbell menggunakan belakang anda sehingga anda berdiri tegak dan kembali pada postur 2, ulang.

LINDUNGI SPINE ANDA

Latihan ini membolehkan anda mengekalkan tulang belakang anda lebih tegak, sehingga anda tidak meletakkan daya di atasnya yang boleh menyebabkan kecederaan-seperti deadlift barbell yang klasik.

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on skype
Skype
Share on google
Google+

DAPATKAN PRODUK TERKINI DARIPADA POWER MANIA!

Berbelanja di website untuk dapatkan harga yang lebih rendah!!

ARTIKEL LAIN

KESAN BURUK STEROID

Masih ramai lagi yang suka-suka hendak mengambil steroid. Tak sabar hendak kelihatan besar dan cantik luaran. Dengan steroid yang kini seolah-olah gula-gula di pasaran, mudah

Cara Kira Kalori Dalam Maklumat Pemakanan

Kalori adalah unit untuk mengukur tenaga. Tubuh kita memerlukan kalori untuk menjana tenaga. Tetapi jika kalori diambil (dimakan) terlalu banyak dan tidak dibakar, ia akan ditukar

Power Mania Nutrition Help Chat
Send via WhatsApp