Dapatkan Bahu Yang lebih Besar Dengan 5 Langkah Mudah Ini

Masalah

Anda sentiasa berlatih latihan bahu secara setiap minggu, tetapi tiada sebarang perubahan bentuk atau saiz kepada bahu anda, namun apa yang berlaku adalah anda sentiasa merasa sakit, oleh itu adakah anda sudah bersedia untuk mendapatkan bahu yang besar dan mantap?.

Penyelesaian

Kebanyakan lelaki menghadapi masalah apabila mereka cuba melakukan terlalu banyak dengan latihan bahu mereka. Mereka melakukan terlalu banyak gerakan, mereka memilih latihan mereka dengan tidak bijaksana, dan mereka tidak memberi perhatian untuk mengimbangi kumpulan otot yang membentuk bahu mereka secara menyeluruh.

Anda perlu melakukan shrug barbell untuk membina traps anda, dumbbell yang seimbang akan menjadikan lats, kumpulan otot yang halus, sama-sama membentuk dan membantu melindungi bahu anda apabila anda melakukan bench press dan diakhiri dengan pergerakan military press.

 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on skype
Skype
Share on google
Google+

DAPATKAN PRODUK TERKINI DARIPADA POWER MANIA!

Berbelanja di website untuk dapatkan harga yang lebih rendah!!

ARTIKEL LAIN

KESAN BURUK STEROID

Masih ramai lagi yang suka-suka hendak mengambil steroid. Tak sabar hendak kelihatan besar dan cantik luaran. Dengan steroid yang kini seolah-olah gula-gula di pasaran, mudah

Cara Kira Kalori Dalam Maklumat Pemakanan

Kalori adalah unit untuk mengukur tenaga. Tubuh kita memerlukan kalori untuk menjana tenaga. Tetapi jika kalori diambil (dimakan) terlalu banyak dan tidak dibakar, ia akan ditukar

Power Mania Nutrition Help Chat
Send via WhatsApp