APA ITU DIANABOL

Hi korang semua, ramai yang pm admin ingin bertanyakan apa itu DIANABOL?

Dan rata-rata nya kebanyakkan PT mereka menyarankan menggunakan Dianabol untuk peringkat awal mengenali dunia fitness, jadi kebanyakkan orang baru ingin berjinak dalam dunia fitness terikut dengan membeli Dianabol tersebut oleh kerana ia disarankan oleh PT mereka.

Ni Admin nak bagitau jika ada diantara PT anda yang menyarankan menggunakan Dianabol, dia bukanlah seorang PT yang bertauliah, dia adalah PT yang akan menjahanamkan kehiduppan hari tua anda!

ternyata dia berfikir dianabol hanya tambahan supplement kecergasan. Malah, dia tidak tahu apa itu steroid. Admin ingin katakan pertama mengapa steroid berbahaya.
steroid tidak berbahaya jika anda pandai menggunakan nya dengan selamat,
steroid berbahaya kerana ramai orang menyalah gunakan dadah tsb tanpa pengetahuan yang betul.

sebagai contoh … kebanyakan orang berfikir steroid pil yang lebih selamat. Admin fikir ia masuk akal ya? pil pasti lebih selamat berbanding dengan menyuntik?
(ingat bahawa steroid boleh disuntik atau dlm bentuk minuman dan bentuk pil) sebenarnya suntikan steroid jauh lebih selamat berbanding steroid pil
mengapa? kerana apa yang kita telan perlu melalui hati yang digunakan untuk ditapis sebelum di hantar ke peredaran darah. hati adalah organ detoksifikasi, dan sang hati akan berusaha mengaktifkan semua bahan yang di bawa oleh sistem pencernaan ia bisa jadi merbahaya. jika kita minum / telan ubat steroid, hati akan Mem-proses steroid dan ini adalah sebab mengapa pil steroid lebih jauh berbahaya.

Kalau suntikan tidak melalui saluran jantung Bro? suntikan terus melalui ke dalam aliran peredaran darah dan bilangan steroid mencapai tengah-tengah peredaran darah jauh lebih sedikit daripada steroid minuman / telan dalam bentuk pil. tetapi … tidak bermakna menggunakan steroid semua 100% selamat tanpa kesan sampingan ya …. secara peribadi, Menurut admin manfaat steroid tidak sepadan dengan risiko kesihatan yang mungkin akan terjejas teruk. berikut adalah kesan sampingan penggunaan steroid yang mungkin mengalami, jerawat /kulit hangus kehitaman / rambut berminyak berlebihan botak rambut seperti tumor / keracunan hati penyakit buah pinggang perubahan mood / perangai, kemurungan, dan perasaan ingin membunuh diri (kesan ingin membunuh diri paling dirasakan apabila pengguna steroid berhenti tanpa post kitaran rawatan yang akan dibincangkan pendek di bawah) tekanan darah tinggi meningkat kolesterol gynecomastia, dada lelaki lebih besar dan puting terasa ngilu seperti buah dada wanita, mengecilkan buah zakar (ukuran buah zakar akan kembali normal selepas pengguna steroid berhenti menggunakan steroid) mandul / kecacatan sperma dan pelbagai lagi, jadi … Menurut admin steroid bukan sahaja mahal tetapi terlalu banyak risiko. tetapi ….. __________________________________________________________________

Apakah steroid yang boleh digunakan dengan Selamat? pasti boleh. semua orang di bawah ini pernah ditangkap menggunakan steroid:
Diego maradona
Lance Armstrong
arnold schwarzenegger
brock lesnar
menggunakan anti-estrogen Maria sharapova (menggunakan meldonium, teknikal bukan steroid, tetapi tiada)
Anderson Silva
Sylvester stallone Rambo dan … masih banyak lagi …… Admin pasti kebanyakan anda tahu zyzz (Aziz shavershian) dan zyzz sangat terkenal sebagai Raja estetika (rip). sudah tentu, zyzz adalah pengguna steroid. menyebabkan beliau meninggal dunia kerana kesan daripada steroid.

Sebagai contoh, anda akan tanya admin soalan bodoh: “Bro, Ko tau tak dia semula jadi ( natural ) atau steroid?” mustahil untuk tahu jika seseorang menggunakan steroid atau semula jadi, jadi jangan tanya admin jika Jeff seid adalah semula jadi atau tidak. kembali ke topik, ya steroid boleh digunakan dengan Selamat jika menggunakan dalam pengawasan doktor.

hampir semua kesan sampingan yang dinyatakan di atas boleh diatasi oleh pelbagai ubat lain. sebagai contoh, dadah clomid atau novaldex sering digunakan untuk mengatasi kesan sampingan gynecomastia. pengguna steroid yang bijak juga pasti memeriksa kolesterol darah, lipid darah, dan tekanan darah sekurang-kurangnya 1 bulan apabila menjalani kitaran steroid (ingat, kitaran secara umum 1-3 bulan). pengguna steroid yang bijak juga tahu perbezaan dos kitaran atau dos ‘pelayaran’. dos pelayaran bermakna hanya menggunakan dos yang agak rendah untuk mempertahankan jisim otot. pengguna steroid yang bijak perlu tahu prinsip post kitaran rawatan untuk otot dapat dipertahankan dengan kesan sampingan yang minimum.

steroid mahal kerana yang perlu dibeli bukan steroid sahaja. Admin, minta pencerahan bagaimana untuk menggunakan steroid dengan selamat! boleh tak Admin?
Admin tak mahu dipenjara. Admin suka kebebasan, terima kasih.

ingat … steroid ia digunakan di dunia perubatan terutama untuk pesakit-pesakit termasuk keadaan kritikal dan otot menurun dengan drastik. pesakit-pesakit AIDS, distrofi otot, dan kanser sering diberikan steroid dan penyeliaan, biasanya selamat dan untuk membantu kemajuan mereka dalam perubatan dunia kedoctoran __________________________________________________________________

bagaimana untuk tahu jika pengguna steroid dan natural admin?
biar admin mengingatkan anda …. mustahil untuk tahu jika seseorang menggunakan steroid atau semula jadi tetapi …. terdapat beberapa cara untuk melihat apa yang atlet semula jadi atau tidak. Ok akan admin dibincangkan dalam artikel berikut. jadi tunggu!

_____________________________________________________________

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Facebook-f Instagram COPYRIGHT © 2019 POWER MANIA OFFICIAL WEBSITE | DESIGNED BY ESKAY WEBSITE DESIGN AGENCY
Power Mania Nutrition Help Chat
Send via WhatsApp
Scroll to Top
Scroll to Top