5 Tips Untuk Dapatkan Bentuk Badan Budak Pantai

Berikut adalah senarai 5 “petua” dan “helah” yang akan menurunkan lemak badan anda ke dalam digit tunggal dengan lebih cepat dan cekap, supaya apabila musim pergi ke pulau tiba, anda akan mempunyai “six packs” untuk memikat para gadis di sana nanti.

Pemotongan Carb

Setiap minggu yang menjelang musim panas, cubalah menarik 25 gram karbohidrat daripada diet anda, sambil menambah kira-kira sepuluh gram protein. Ini akan membantu badan anda menggunakan lemak untuk dijadikan bahan bakar, meningkatkan kesan thermic makanan, mengekalkan otot, dan membantu menyingkirkan air berlebihan.

Cardio Perut Kosong

Walaupun terdapat pencanggahan dengan penyelidikan mengenai sama ada kardio lebih berkesan apabila dilakukan dalam keadaan berpuasa atau tidak sebenarnya ia membakar lebih banyak lemak, saya percaya ini adalah masa yang paling baik untuk membakar lemak. Saya telah melihat ia berkesan kepada beratus-ratus ahli bina badan.

Pengambilan Supplement

Setiap pagi, perkara pertama yang anda perlu lakukan adalah bangun dan mengambil Hypermaxx Fat Burner, atau sekurang-kurangnya 200 mg kafein, dan minum kira-kira 10 gram BCAA. Melakukannya sebelum kardio berpuasa tidak hanya akan meningkatkan kesan lebur lemak dengan menaikkan metabolisme, tetapi juga akan membantu mengekalkan otot secara utuh dan memberi tenaga kepada tenaga melalui senaman anda.

Superset dan Dropsets

Apabila matlamat utama anda adalah menyingkirkan lemak badan, ia idea yang bagus untuk membuat sesi latihan berat anda lebih sengit melalui penggunaan superset dan dropsets. Teknik ini bukan sahaja hebat untuk merangsang pertumbuhan otot, tetapi juga akan meningkatkan kadar denyutan jantung anda, meningkatkan metabolisme anda, membakar kalori yang lebih besar dan mendorong hormon pertumbuhan semulajadi.

Pemecahan Cardio

Jika matlamat anda adalah 60 minit kardio untuk hari itu, sebagai contoh, anda akan mempunyai keputusan yang lebih baik memisahkan masa antara dua atau tiga sesi daripada melakukan semuanya sekaligus. Anda boleh bangun dan melakukan 30 minit kardio berpuasa, satu lagi latihan senaman 15 minit, dan 15 akhir sebelum makan terakhir anda. Strategi ini akan memastikan metabolisme ditingkatkan sepanjang hari, yang akn mengubah anda menjadi mesin pembakar lemak.

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter
Share on tumblr
Tumblr
Share on skype
Skype
Share on google
Google+

DAPATKAN PRODUK TERKINI DARIPADA POWER MANIA!

Berbelanja di website untuk dapatkan harga yang lebih rendah!!

ARTIKEL LAIN

KESAN BURUK STEROID

Masih ramai lagi yang suka-suka hendak mengambil steroid. Tak sabar hendak kelihatan besar dan cantik luaran. Dengan steroid yang kini seolah-olah gula-gula di pasaran, mudah

Cara Kira Kalori Dalam Maklumat Pemakanan

Kalori adalah unit untuk mengukur tenaga. Tubuh kita memerlukan kalori untuk menjana tenaga. Tetapi jika kalori diambil (dimakan) terlalu banyak dan tidak dibakar, ia akan ditukar

Power Mania Nutrition Help Chat
Send via WhatsApp